Tippek a tökéletes karikagyűrű kiválasztásához

Bármilyen tapasztalat nélkül elég nehéz belefogni karikagyűrű vásárlásba, mert minden gondolatod az lesz, hogy „mi van, ha nem lesz elég jó?”. Ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni cikkünk segítségével.

Szűkítsd le a kört

Az első lépés, hogy a végtelen számú lehetőség közül kiválaszd azokat, amikről úgy gondolod, hogy megfelelő lesz számotokra. Döntsd el az alábbiakat: Milyen drágakő legyen benne? Egyszerű legyen, vagy összetettebb? Milyen anyagból készüljön? Mindkét karikagyűrű hasonló legyen, vagy teljesen más?

Időben kezdj el keresni

Amint megvan, hogy körülbelül milyen gyűrűt szeretnétek, induljon a keresés. Előfordulhat, hogy 2-3 hónapig is fog tartani, mire megtalálod a tökéletes karikagyűrűt, nincs annál rosszabb, amikor kapkodni kell, mert nem lett időben beszerezve.

Különböző gyűrűk

Ha a két fél nem egyforma gyűrűt szeretne, akkor sincs probléma, semmilyen szabály nem tiltja a különböző karikagyűrűket. Lehet akár különböző anyagból is választani egy-egy gyűrűt, és egy kis hasonlóságot belevinni, de lehetnek teljesen különbözők is, ha azt szeretnétek.